Over ons

Uitzendbureau & Aannemersbedrijf Titan BV is aannemer in bouw, verbouw en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere bouw vanaf de fundering tot en met het dak maar ook voor in de tuin.
Opdrachtgevers weten ons te vinden voor grotere projecten maar ook voor kleine opdrachten bent u bij ons van harte welkom!

Uitzendbureau & Aannemersbedrijf Titan BV is aannemer in bouw, verbouw en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere bouw vanaf de fundering tot en met het dak maar ook tot in de tuin.

Opdrachtgevers weten ons te vinden voor grotere projecten maar ook voor kleine opdrachten bent u bij ons van harte welkom!

Reden waarom u kiest voor ons aannemersbedrijf:

  • U ontvangt altijd een offerte aan de hand van, de geschatte arbeidskosten van de bouwwerkzaamheden incl btw en exclusief materiaal. Definitieve offerte volgt na een inventarisatie afspraak op de bouwlocatie.
  • Wij zijn in 2016 gefuseerd met een aantal kleine ondernemingen. Door onze expertises te bundelen kunnen we onze klanten een scherpere prijs aanbieden.
  • De aannemer de Heer Okok Elgul is altijd bij de start, tussentijds en bij de oplevering van de klus aanwezig.
  • Eventuele aanpassingen, die u wilt doorvoeren tijdens de bouw kunnen dus meteen uitgevoerd worden.
  • Wij werken milieutechnisch verantwoord.
  • Meerwerk, etc. zal steeds met u besproken worden, zodat u aan het eind van de bouwtijd niet voor verrassingen komt te staan.

Samenwerking

Wij werken op al onze projecten met R2B Inspecties.
Dit is een onafhankelijk Orgaan die deel uitmaakt van de KiWA organistatie.
Zij toetsen en certificeren alle werkzaamheden en de toegepaste applicaties op ieder project.
Wij zijn u graag van dienst met een deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

 

Offerte aanvragen

Certificaties